5190323535157e3fc83dd5bd7ae9f3c6

Att jag är inne i någon slags bondromantisk fas i mitt liv behöver ni inte vara överdrivet receptiva för att märka. Det är shakermood, back to basic och obehandlat trä för hela slanten. Det känns underbart. Jag har aldrig känt mig mer tillfreds med tillvaron än nu.

Men att ta det hela vägen klädmässigt är en process dock. En resa som jag inte är säker på att jag någonsin kommer ge mig ut på. Mitt klassiska jag är för rotat tror jag. Men som med allt här i livet så kan man smidigt glida över gränser när andan faller på. Dressed in the mood you´re in.

En vit krispig bomullsskjorta och de klassiska svarta basplaggen kan användas i det oändliga. Som här på bilden. Med grövre skor, en väst och en klockad kjol. Eller med platta skor, utan väst och raka slacks eller varför inte med en högklackad sko, en smal dressad kjol och ett klassiskt pärlcollier…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: