1

En av mina hönor är mobbad. Jag blir helt knäckt när jag ser hur de andra utesluter henne. Det får mig att ogilla dem något enormt. Alla goda ägg i världen kan inte få mig att ändra uppfattning.

Nu är det inte så illa att de skadar henne fysiskt men jag är rädd för att den mentala skadan är lika smärtsam. Och visst, jag vet att de bara är höns och att det är naturligt med rang-ordning och skit. Men jag önskar verkligen att jag kunde ta ett snack med dem och förklara att det bara är losers som mobbar.

I know it for a fact…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: