d6a1c7b2368ced541d41896ca7e95113

De dagar då det känns som om jag har lite för mycket att göra gör jag en god kopp kaffe, slår mig ner och låter mig inspireras av Mimi Thorisson. Det är bara att googla henne och du får upp mycket som kickar igång inspirationen.

Mimi lever i ett stort magiskt hus i Médoc nordväst om Bordeaux med, i dagsläget, åtta barn och nio hundar. Hon är en välkänd kock och matinspiratör som helt enkelt får allt att fungera. Inte så mycket snack om vardagspussel där inte. Just make it work…

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: