Pablo-Beglez

Att isolering och karantän har förändrat nada i mitt liv förstår ni säkert men det har trots allt funnits lite mer tid över till dokumentär-tittande vilket visat sig lika inspirerande som nedslående. En, av det senare slaget, var en om Trumps anhängare och teorin kring varför och hur han kunde komma till makten.

Dokumentären var, föga förvånande, fylld av konspiration och vit makttänk. Att vita människor som lever på bidrag i sina trailers räds risken över att deras, den vita rasen, är på väg att dö ut allt medan de hårt arbetande med mörkare hud tar hand om deras sophämtning och städning fick mig att skämmas djupt över att vara blek.

Att din ton på huden eller det land då är född i kan och får ligga till grund för någon bedömning överhuvudtaget är helt ofattbart för mig. Det som att handla mat i den affär som har den snyggaste matkassen och bortse helt från kvaliteten på innehållet. Det gör mig obekväm över att vara människa och det får mig att älska djur mer för varje dag.

För dem spelar det ingen roll om du är vit, svart, rosa eller gul. Om du är framgångsrik, fattig, snygg eller gammal. Där spelar det enda viktiga roll och det är att du är god. Att du har ett stort hjärta

 

Ett svar till “vit…”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: