1013491

Efter det att jag under mina arbeten i Asien blev medveten om den brutala och pågående gallaindustrin sjönk min uppfattning om mänskligheten till en absolut bottennivå. Allt sedan dess har alla mina extrapengar gått till att stödja det ständiga arbete som World Animal Protection gör för att befria björnar fångade i denna huvudlösa industri och deras kamp för att få till ett förbud för verksamheten.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Om jag skulle vinna en massa pengar så skulle de oavkortat gå till att i frontlinjen stödja denna kamp. Jag skulle kunna starta ett gerillakrig om det behövdes. Den här industrin symboliserar all idioti och ondska som vi människor står för och den absoluta brist på respekt vi visar andra levande varelser på denna planet.

Gå in och läs! Ge ert stöd. Snälla!!!

https://www.worldanimalprotection.se/vilda-djur-inte-medicin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: