Jag vet att jag tjatar om mina hundar. Det är bara så svårt att låta bli. De fyller mitt liv till bredden och skänker en sådan enorm glädje. Min fascination är outtömlig.

Själlösa djur finns det de som säger och blottar samtidigt sin egen brist på den samma och ovanpå det frånvaron av känsla och intuition. Bara ett dumhuvud kan missa alla de tecken på unika personligheter och karaktärer som var och en av dem har. Vilket, precis som med oss, gör var och en av dem alldeles speciella…

Säg mig…känns de här uttrycken som själlösa?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s