I nästa liv skall jag bo någonstans i Oceanien. Men innan det händer låter jag mig inspireras av formgivning och arkitektur därifrån genom The Local Project. Det vore ju att ljuga om jag sa att mitt nya hus på småländska höglandet hade samma ”setting” men oj, vad jag plockar idéer!

Ett av projekten blir utan tvekan att öppna upp baksidan av huset med hela skjutdörrar av glas! Jag påstår absolut inte att min färgsättning någonsin varit i mängd men jag kommer att skära ner den ytterligare till inget annat än vitt, grått, svart, rost och trä…

Här är en av många underbara länkar att inspireras av! Njut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s