Tanken bakom Organic Mood föddes ur mitt eget behov av autenticitet och som en del av min egen utveckling bort från snabb konsumtion och ytliga värden. Genom åren har jag dragit mig närmre det enkla och äkta. Att få ta till vara på det traditionella och att arbeta med ärliga material känns allt viktigare. Det finns också en självklarhet i att inte transportera varor runt halva jordklotet när de med högsta kvalitet finns runt hörnet.

Betan ligger precis på gränsen mellan Västergötland och Småland. När jag går över en spång nere vid sjön så kliver jag över gränsen. I den här regionen finns allt. Råmaterial och kunnande. Sågverk, snickerier, garverier och glasbruk…så varför gå över ån efter vatten när du kan gå över spången.

Arbetet med Organic Mood´s produkter pågår och jag hoppas få möjligheten att presentera dem inom en snar framtid. Om det börjar med skålar och skärbräden från ett snickeri i Småland, keramik från Halland eller bäddtextilier i vackert, organiskt infärgat, lin återstår att se…

kontakt: susanna.thoren@telia.com / 0727-188100

 

fbe7a466d916bc77e4672aa0aa218459

 

 

%d bloggare gillar detta: