159458c7b187448def8a0b54a9160413

Den såg man inte komma. Visst är det häftigt när man tror man känner någon och så… För det är inget snack. Hade jag varit tjugo år yngre så hade det utan tvekan varit ett option att flytta till Colorado eller Montana.

Jag har mycket att säga om USA. Allt långt ifrån smickrande. Men en sak är säker. Det finns platser som är helt magiska med natur som är svår att hitta någon annanstans. Kanske appellerar den norra delen upp mot Kanada till mig för att klimatet är nordiskt. Kanske är det de gigantiska ytorna av ingenting annat än djur och natur.

Och så var det ju det där med the Marlboro man. Jag är helt säker att det räcker att titta på dem. Säkert inget för en jämlik självständig kvinna. Eller så är det just det det är. Hur som helst så…i nästa liv kommer jag absolut räcka upp handen när de delar ut cowboylivet…

11f25cede81a6a708222339f9d98dc7a

Hett tips: Vill man uppleva Montana för en stund – se filmen Mannen som kunde tala med hästar – av och med Robert Redford.

Jag vågar knappt säga hur många gånger jag har sett den…

30a22f2c07842117e0de2f6021a0940c

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s