Jag mötte modellen Stella Tennant på en fest i London tidigt 90-tal. Hon var vän till en kollega till mig och vi befann oss på samma party. I ett hörn av en balkong stod vi fyra tjejer och feströkte i den kalla höstvinden och då hon märkte att jag frös sa hon spontant…here! Take my coat! Det var omöjligt inte tycka om henne och hennes ”storhet” till trots fick hon mig, en helt vanlig tjej, att tro att hon faktiskt brydde sig om vad jag hade att säga. Hon lämnade ett oförglömligt och varmt avtryck i mitt minne så det var med sorg i hjärtat jag tog del av informationen om att hon tagit sitt liv i december förra året.

Dags att öppna upp och pratat om psykisk ohälsa! För det, kan jag lova er, syns inte på utsidan…

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9082895/Model-Stella-Tennant-dies-suddenly-aged-50.html

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s