85d9655f1b3433212fe460c24072cebd
Mitt namn är Susanna Thorén Ulfsdotter och jag har alltid varit en storstadsbo. Mitt liv och mina arbeten har låtit det bli så. Men inte längre. Nu bor jag på landet och driver min verksamhet och min ateljé från ett underbart ställe vid namn Betan.
Jag har under större delen av mitt liv arbetat med textilier. Jag har arbetat med design, produktion och inköp för många av de stora klädkedjorna och på senare för den stora möbeljätten. Idag jobbar jag genom det egna bolaget Zep Tepi AB och är också grundare av det egna varumärket Organic Mood där fokus ligger på närproducerade, organiskt tillverkade, inredningsprodukter i textil, läder, trä och keramik.
Som certifierad färgsättare arbetar jag en del med färgsättning av privata och offentliga miljöer. Min konst och mitt måleri som har funnits med mig genom hela livet och har under senare tid kommit att bli en betydande del av mina färgsättningsprojekt. Mina verk finns att se i nämnda miljöer eller i min ateljé.
Jag har alltid haft ett oerhört stort djurintresse och engagerar mig aktivt i djurrättsfrågor och jag har den verkligt stora lyckan att vara ägare till fyra fantastiska hundar. Min gamla Leonbergerkille Dante, Berner Sennen Gösta och Basset Hound-tjejerna Sigge och Sune.
Under den senare tiden i livet har jag fördjupat mig i den buddhistiska läran och när en förhoppning om att kunna leva helt efter de buddhistiska värderingarna. Den kanske största utmaningen i mitt liv.
Den här bloggen kommer att handla om allt det här. Om mitt skapande, mitt måleri, om färg, om min kärlek till djur och natur, existentiella funderingar, om buddhism men säkert också om mina odlingsvåndor och det nyinköpta växthuset från Bjurträsk…
Kontakt: susanna.thoren@telia.com / mobil: 0727-188100

460d51ed693676e3806ccbd1a83db47e

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: