5dc4c1d55447b5d03a048f7e0e23f6e8

…as it gets…

Less is more är verkligen ett slitet uttryck men det definierar på alla sätt mitt visuella jag. Hellre en sak för lite än en för mycket. Hellre enfärgat än mönstrat. Och gärna monokromt, det vill säga, samma färg.

När det gäller mode så har mitt signum alltid varit oversized. Inte så sexigt måhända. Är man kvinna så skall man visa formerna som män brukar säga. De män som inte kan se vad som döljer sig under ett lösare klädesplagg göres sig inte besvär…som mormor brukade säga.

Det viktiga, det vackra och äkta, måste ändå få vara individen. Individen och materialen. Jobbar man med vackra tyger och höga kvalitéer så behöver aldrig snittet vara något annat än enkelt. I det enkla sägs det vackra bo.

Och är man en stark personlighet så behövs det inte så mycket tull…allt enligt tidigare nämnd mormor…

Tull är värmländska men ordet kommer från norskan och betyder…typ…trams

 

df6cbf2a55269401a2362c393d5e817b

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s