e0576fe628ad55dd0747fb24e1c107df

En vällagad fläskfilé så här är i grilltider är vansinnigt gott. Inget snack om saken. Men är den livsviktig? Fundera på det. För mig var det värt att bli vegetarian…all dar i veckan! Och det blev oerhört lätt att ta det beslutet efter det att jag kollat upp hur det egentligen ser ut med köttindustrin. Så om ni nu nödvändigtvis måste så se åtminstone till att er middag kommer ur en glad och välmående gris.

När jag för över tjugo år sedan befann mig på en produktionsresa i Kina och för första gången blev medveten om de s.k. gallafabrikerna, som är utbredda i vissa delar av Asien, sökte jag upp WSPA som idag heter World Animal Protection. En djurhjälpsorganisation som gör fantastiska jobba med att stoppa djurplågeri världen över. Skall ni stödja någon hjälporganisation så är detta mitt bästa stalltips!

Gå in på https://www.worldanimalprotection.se och läs lite innan ni åker till ICA inför helgen…

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: