d5c6459a16feceeb3c0928f75e3db3c4

Till min far…

Trots att vi fick en så smärtsamt kort tid tillsammans så hann du ändå lära mig allt som var värt att veta. Du gav mig de värden utifrån vilka jag har kunnat ta mig genom livet med övertygelse och styrka. Men saknaden av dig har varit näst intill outhärdlig. Jag har försökt att ta det som en utmaning. Vid det här laget så vet du att jag är lämnad ensam kvar och jag antar att det blivit så för jag var den som skulle klara av det. Jag tror på det. Kan inte se det…any other way…

To die is easy…it´s life that´s hard…Charles Bukowski

 

b8a5cdebd60bcb5f7b6dc594d0e3cac4

…ett speciellt tack för att du gav mig ditt bildseende…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: