764e28875546ccbb54de0d363be0e875

Till min far…

Trots att vi fick en så smärtsamt kort tid tillsammans så hann du ändå lära mig allt som var värt att veta. Du gav mig de värden utifrån vilka jag har kunnat ta mig genom livet med övertygelse och styrka trots att saknaden av dig har varit näst intill outhärdlig. Jag har försökt att ta det som en utmaning. Vid det här laget så vet du att jag är ensam kvar och jag antar att det blivit så för jag var den som skulle klara av det. Jag tror på det. Kan inte se det…any other way…

Livet tvingar oss ner på knä. Gång på gång. Utmaningen ligger i att våga, vilja och orka ställa sig upp igen. Och igen, och igen…

To die is easy…it´s life that´s hard…Charles Bukowski

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s