5c473af6c8b128785da2cbb44e27285d

Det finns ting som i sin form ter sig smått magiska. Tänk att få ta en lugn testund med keramik som den här. Då finns det inte mycket mer att önska. I min bok.

Jag har ett litet tips när man bestämmer sig för att skära ner på antalet saker i ett hem. Behåll bara det som är vackert. Det vill säga det som är vackert för dig. Vad som händer då är att de dagar då det varit stressigt och där städning kanske inte varit prio ett så kan det ändå se helt okej ut. Vackra ting förblir vackra även i kaos.

För mig innebär det att jag med lätthet kan låta disken stå någon dag för att keramiken jag valt är så vacker att se på. Det håller ordningsmänniskan i mig i schack…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s