_HYK0284

Japanska Hyke´s kollektion för vår/sommar (SS) 2020 är smått magisk. Designparet bakom märket är genier när det gäller, vad man i modebranschen, kallar för sportswear. Dvs. ett avslappnat vardagsmode. Plaggen passar lika väl till fest om ni frågar mig. Allt hänger på accessoarerna.

Höst/vinter (AW) 2019-20 hade Hyke ett samarbete med ett annat av mina favoriter nämligen North Face. A match made in heaven. Dessvärre är det näst intill omöjligt att finna Hyke´s kollektioner utanför Japan. For now. Låt oss hoppas att det blir ändring på det…

DSC_6497

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s