812dc8287d8f0de7bdeba815a14238ce

Alla mina väninnor var snyggare än jag. Riktigt mycket snyggare. Så när vi var ute på krogen så drog de till sig killar som svampar. Enormt bekvämt för mig som kunde dra nytta av svärmarna genom att bara finnas mitt ibland dem.

Men vad jag inte ville dra nytta av eller finnas i samma rum som var deras attityd. En attityd som de ansåg sig ha rätt till baserat enbart på deras utseenden. Om någon stackare tog mod till sig och bjöd upp så kunde han få till svar…”med dig? skulle inte tro det!” Och eftersom mitt hjärta gick sönder varje gång det hände så ställde jag upp och dansade. De fick liksom nöja sig med andrasorteringen men de hade kul för en stund och förhoppningsvis glömde de bort förnedringen.

Jag hatar verkligen arrogans och översittarattityd. In to my bones. Men jag önskar att jag hade lite av det ibland. Helt enkelt för att det kan behövas. Och då tänker jag på och:et. Det finns nästan inget mer avväpnande än ett…och??? Jag har varit snäll och vänlig genom större delen av mitt liv så jag tror att jag har några och? tillgodo utan att riskera att bli stoppad av St.Per i Pärleporten.

Dumma frågor kräver helt enkelt dumma svar.

Har du gått upp lite i vikt? Ja…och???

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s