75ba65093adf380a6ab9b4d89bcfe4a5

…och jag.

Jag älskar böcker och vid det här laget i livet så borde jag ha läst en massa. Men så är inte fallet. Snarare motsatsen. För mig är böcker lika med sömnpiller. Sidan tre och jag sover. Det är ett jätteproblem. Det fanns en tid då jag kunde dra fördel av att ha en man som gärna högläste men numer är jag tacksam över poddar och ljudböcker.

Detta till trots tror jag aldrig jag besökt en storstad utan ett bokbutiksbesök. Men med ovan nämnda sömnproblem blir det mest fotoböcker som får min uppmärksamhet. Och ja, jag dömer boken efter sitt omslag. Vackra omslag, fina bilder och jag får betala övervikt på vägen hem.

Lätt överdrivet kan jag citera Andy Warhol. Jag läser aldrig jag tittar bara på bilderna…

24989820-origpic-294edc

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s